De voordelen
van fruit op het werk

HET BESTE VAN LIMBURG EN HET SEIZOEN IN JOUW FRUITMAND!

Door onze uiterste zorg voor kwaliteit, zijn wij een begrip geworden in de Benelux en Duitsland op het gebied van fruitteelt. Bij Hermans gaat het verder dan de teelt alleen. Bij de oogst wordt het fruit uiterst voorzichtig met handschoenen geplukt. Rollen en gooien met fruit wordt absoluut niet getolereerd. Het koelen en verpakken is minstens zo belangrijk om het fruit lang lekker te houden. Dit noemen wij het uitstalleven van een appel. Op deze manier zorgen wij ervoor dat al ons fruit van de allerhoogste kwaliteit is. Wij zorgen altijd voor seizoensgebonden fruit uit de regio.

100% FISCAAL AFTREKBAAR

Het fruit en de snackgroenten zijn niet alleen gezond, gratis én motiverend voor je werknemers, maar het is ook voor 100% fiscaal aftrekbaar in de boekhouding.

fiscaal aftrekbaar

MINIMALE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK EN DUURZAAM ONDERNEMEN

Het milieu bewust ondernemen, ziet u terug in zowel de teelt van het fruit als in onze productiemiddelen, machines en ons elektrische wagenpark dat wordt gebruikt voor het transport van het fruit. Bovendien wordt de warmte van de koelcellen gebruikt om de kantoren en loodsen in de winter warm te houden.

Onze slogan is dan ook "het fruit uit de regio voor de mensen in de regio". Het fruit blijft hier en gaat niet de wereld rond!

Bij Hermans Fruit wordt met veel passie voor natuur en milieu “echt duurzaam fruit geteeld”. Door zo weinig mogelijk bewerkingen uit te voeren laat Hermans Fruit de natuur zijn gang gaan met als gevolg regionaal, gezonder en lekkerder fruit te oogsten in september.

EXTRA FOCUS EN MOTIVATIE

Het aanbieden van Limburgs fruit is een positieve manier om medewerkers bewust te laten zijn van hun gezondheid en hen te inspireren om vers fruit te eten. Het dagelijks eten van fruit draagt bij aan een hogere weerstand. Medewerkers ervaren het ook als een blijk van waardering voor hun inzet.
Vitaliteit is binnen een bedrijf enorm belangrijk. Wij helpen u om de vitaliteit van uw medewerkers te verbeteren om zo een gezonde werksfeer te creëren.

Bestel een gratis proefmand

1 Fruitmand vol variatie om te proeven.

Persoonlijke levering

Één keer proeven en ook u bent overtuigd

Geen contracten en opzegtermijnen

Proefmand Aanvragen

Vind ons op social media

Hermans
Groenten & Fruit